MODERNE PRODUCTEN VOOR MODERNE BEDRIJVEN

Van harte welkom op de website van Pype Products, een gespecialiseerd bedrijf uit de West-Vlaamse gemeente Staden. Bij ons kan u terecht voor alle mogelijke producten, voorzieningen en toepassingen voor het onderhoud van uw machines.

Al ruim 25 jaar groeien wij mee met elk bedrijf. Een modern bedrijf beschikt immers altijd over een gevarieerd machinepark, en verdient dus ook de meest moderne producten voor het onderhoud ervan. Wij zorgen voor duurzame keuzes; zo bent u er zeker van dat uw machines een lang leven beschoren zijn.

Dankzij Pype Products kan u zich ten volle richten op uw productieproces en basisactiviteiten. Dat uw machines renderen, die zorg laat u volledig aan ons over. Wij bieden u een ruim aanbod aan smeermiddelen voor personenwagens, vrachtwagens, landbouwmachines, metaalbewerking, industrie, en nog veel, veel meer.

Onze reinigingsmiddelen verwijderen elk soort vuil van vervoermiddelen, in fabrieken, kantoor en voedingsindustrie conform NSF H1. Ook een professioneel gamma pompen om oliën, vetten en brandstoffen te verwerken vindt u in ons assortiment terug.

Bent u geïnteresseerd in onze producten, of hebt u nog een aantal vragen? Contacteer ons dan via de contactpagina van deze website, en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder. Tot binnenkort!


Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF